• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Хлопці на інмов не вимираючий вид!

11-го квітня 2018-го року в актовій залі ЦДПУ ім. В.Винниченка відбувся перший за останні роки конкурс чоловічої краси, мужності та творчості “Містер факультету іноземних мов 2018”.
Цьогоріч участь взяли 6 найсміливіших хлопців нашого факультету. Спочатку було дуже важко їх вмовити, але потім, коли почалася підготовка, постійні репетиції, постановки дефіле, танців… Хлопці настільки здружилися, що конкуренція зовсім не відчувалася. Із суперників вони перетворилися на одну велику дружню родину. І навіть якщо хтось із хлопців пропустив репетицію – вони не хвилювалися, адже знали, що друзі-містери допоможуть все наздогнати.


Особливо цікаво було спостерігати за постановкою фінального виходу – вальсу, адже хлопцям довелося танцювати із тендітними дівчатами, а це вже не жарти.
Підготовка конкурсу талантів – це взагалі окрема історія. Ми довго сумнівалися, чи проводити його взагалі, адже із самого початку більшість хлопців заявили, що будуть декламувати вірші. Ми трохи розгубилися, але конкурс все ж вирішили провести… і не дарма… Як виявилося, Антон Колос досить непогано співає, Антон Буткевич танцює не гірше за Влада Яму, Женя Борса продекламував сонет Шекспіра (і особисто мені нагадав Ромео із відомої п’єси), Сергій Бабіч виявися коміком (stand-up був незабутнім), Влад Мусієнко із самого початку номеру підкорив всю дівочу аудиторію своєю винахідливістю, а Іваненко Павло взагалі зачитав реп краще за Емінема.
Оцінювати хлопців виявилося дуже важко. Проте, журі виявилося майже одностайним:
Містер мужність – Борса Євгеній
Містер стиль – Іваненко Павло
Містер глядацьких симпатій - Колос Антон
Містер імпровізація - Мусієнко Владислав
Містер елегантність - Буткевич Антон
Містер креативність – Бабіч Сергій
ІІ-й Віце-містер – Колос Антон
І-й Віце-містер – Мусієнко Владислав
Містер факультету іноземних мов – Іваненко Павло
Всі учасники отримали заохочувальні призи, а призери – грошові подарунки.
Щасливі і втомлені, обтяжені обіймами фанаток, «містери» повертались до звичного життя – без репетицій, фотосесій і сцени ЦДПУ. Майже після кожної репетиції хлопці йшли разом кудись посидіти, і ми дуже сподіваємося, що вони збиратимуться і надалі. І справді, це єдине, що можна побажати усім «містерам» – достойним, відважним, дійсно справжнім чоловікам!

Голова студентської ради
факультету іноземних мов Гева Богдана

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись