• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Студенти прослухали англомовну презентацію головного лікаря Українського томоцентру

Одарченко 00424 травня 2017 року до стін факультету іноземних мов завітав кандидат медичних наук, головний лікар Українського томоцентру Сергій Одарченко. Цей медичний заклад є єдиним в нашій країні саме такого високого рівня. Мета зустрічі лікаря зі студентами нашого факультету полягала у тому, аби донести слухачам важливу інформацію про те, як уникнути захворювання на рак, як його можна попередити за допомогою збалансованого харчування, правильного способу життя, своєчасного діагностування тощо. Найнеобхіднішу інформацію Сергій Петрович продемонстрував аудиторії у вигляді англомовної презентації, в якій чітко були описані усі пункти щодо лікування та профілактики онкозахворювань.

Лікар охоче спілкувався зі студентами виключно англійською, даючи обґрунтовані відповіді на запитання присутніх щодо причин щорічного зростання кількості онкохворих в Україні, впливу різних факторів на стан здоров’я людини та сучасних методів лікування. Також студенти цікавилися приблизною вартістю обстеження в Українському томоцентрі, складними випадками з особистого досвіду лікаря і тим, чи подобається йому обрана професія.

Інформація, подана під час лекції, була надзвичайно пізнавальною, цікавою та, насамперед, корисною, адже молодому поколінню дуже важливо знати, як уберегти себе від проблем зі здоров’ям, як діяти та куди звертатись у разі виявлення ознак занедужання.

Усі присутні студенти та викладачі щиро подякували Сергію Петровичу за приділений час та важливу інформацію, пообіцявши сумлінно виконувати настанови лікаря та «бути здоровими».

студентка 1 курсу
факультету іноземних мов
Джус Олена

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись