• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Покликання не лише до іноземних мов

Переглянувши й приймаючи участь у нашому першому концерті «Вернісаж талантів», я з гордістю можу сказати, що наші виступи були дуже вражаючими і цікавими для кожного. Завдяки такому святу, ми дізналися про таланти багатьох першокурсників факультету іноземних мов. Також, це допомогло нам урізноманітнити студентське життя і створити гарний настрій протягом усього дня.
У нас було замало часу на підготовку, але всі групи показали достойні й гарно підготовлені номери, які були не тільки талановитими, а й для більшості стали поштовхом розвиватися у різних сферах свого життя.
Першокурсники, під час концерту, мали нагоду почути виконання вражаючих музичних композицій. Виступи були дуже різноматнітні, починаючи від камерного класичного ансамблю, народних акапельних пісень, ліричних мелодій до розважальних. Багато хлопців та дівчат здивували запальними танцями у різних традиціях, стилях, музикою - від джаз-фанку до народних. Молоді студенти також були вражені яскравими виступами з розважальними сценками, які значно підвищили настрій не тільки студентам, а і викладачам. На святі також приймали участь молоді поети, читаючи свої вірші, які вразили особисто мене, своїм щирим переживанням і відвертістю.
Від сьогодні першокурсники факультету іноземних мов можуть впевнено заявити, що мають покликання не тільки до іноземних мов, а і до мистецтва, музики, гумору та хореографії.
Першокурсників привітав декан факультету – Білоус Олександр Миколайович, який дав цінні поради, щодо студентського життя, а також був не менш задоволений нашими виступами.
Враження від концерту зосталися дуже позитивними і незабутніми для багатьох студентів, які ми будемо згадувати з насолодою протягом багатьох років навчання в нашому університеті.

Борщенко Аліна
студентка 1 курсу
факультету іноземних мов

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись