• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Незабутня подорож до Америки

zaitseva 2Літо 2016 року було найкращим, незважаючи на працю і постійне недосипання. Мені та моїй подрузі дуже пощастило побувати в США, побачити зовсім інший світ, інших людей, пощастило пожити взагалі по-іншому. Спочатку важко було усвідомити все, що відбувалось навколо: людей, які постійно тобі посміхаються, які завжди раді допомогти, навіть якщо їм зараз не до цього. Ми дивились на це все з великим подивом, і тільки з часом зрозуміли, як це чудово і що це справді допомагає людям у деякій мірі. Коли ти бачиш посмішки, тобі хочеться посміхнутись у відповідь і тоді ти розумієш, як сильно будеш за цим сумувати!
Моя основна робота полягала у виконанні обов'язків касира (admissions cashier) в розважальному парку Big Kahuna’s. Парк розташований на березі Мексиканської затоки, у курортному містечку Destin, що в штаті Флорида. Колектив був чудовий, відносини між усіма співробітниками і керівництвом були дружні!

Працювати в парку мені подобалось, це була чудова можливість познайомитися з багатьма іншими J-1 студентами не тільки з Європи, а також з Ямайки, Домініканської Республіки, Мексики та Колумбії. Це був величезний досвід спілкування з представниками інших мов та культур. 
Робота нам була в задоволення. В Америці я стала більш розсудливою, розважливою, дорослою. Я почала цінувати свій час.
Моя порада учасникам Work & Travel - працюйте, отримуйте задоволення, відвідуйте різні заходи та заклади.
А взагалі, Work and Travel – це величезна школа життя, і я бажаю її всім пройти!

Аліна Зайцева,
студентка 409-ої групи

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись