• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Cвято, якого немає у жодному календарі

26 квітня на факультеті іноземних мов відбулося свято, якого немає у жодному календарі: воно буває лише раз у житті кожної людини. Але незважаючи на це, в ньому зустрічаються біль розлуки і світлі надії, сум прощання і радість зустрічі з майбутнім – це день закінчення університету. Чотири роки промайнули швидкоплинно. 

Свято останнього дзвоника - це день, коли відкриваються двері у доросле життя; це час, коли ти починаєш свій самостійний шлях і робиш вибір, який може суттєво вплинути на твою долю. Випускники факультету іноземних мов хочуть подякувати університету за вивчені поняття, за отримані враження, за несподівані обставини, за феєричні події, за нових товаришів, за самореалізацію, самовдосконалення, за кращі роки життя і за професію...

Хочеться також висловити слова подяки всім викладачам, які дали нам цінний багаж знань, керівництву університету за доступну та якісну освіту, працівникам гуртожитку, які намагалися створити найкращі умови для проживання студентів та зробили немалий внесок у наше виховання, а також усім іншим працівникам університету, які піклувалися про нас.

Ну ось, настав час вирушати в самостійне життя, реалізуватися, знайти себе у великому світі. Та в спогадах ми назавжди збережемо перший екзамен, хвилювання, успіхи та перемоги, Ваші поради і добрі слова! Дякуємо Вам за Вашу турботу, доброту, терпіння та повагу!

Дякуємо за ЗНАННЯ та ВМІННЯ!

Олександра Філімончук,
випускниця 4 курсу

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись