• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Helloween – це весело та незабутньо!

30 жовтня 2015 року студенти 102 підгрупи факультету іноземних мов вирішили відсвяткувати Хеллоуїн, який сьогодні часто сприймається як несерйозне, ігрове свято, як привід для неформальних вечірок і веселих карнавалів. Насправді ж у Хеллоуіна багата історія і велика географія. В цей день розповідають про містичне минуле цього свята і про його сучасні, забавні особливості.

Студентам дійсно вдалось передати особливість та атмосферу цього свята. Це було надзвичайно круто, весело та незабутньо, адже студенти були в неординарних образах, костюмах, які зачаровували усіх. Вони підійшли до цього дуже креативно, тому можна навіть було навіть побачити гарбуза з палаючим всередині вогником - головним символом Хеллоуіна.

Першокурсники намалювали безліч плакатів та малюнків на цю тематику, які були дійсно гарні. Вони проводили багато різних вікторин, ігор і конкурсів, що дійсно підняло всім настрій і ніхто не залишився засмученим. Звичайно було багато солодощів і цукерок, які є прийнятими на цю тематику. Студенти розповідали безліч страшних історій, ділилися своїми враженнями про улюблені фільми жаху.

Тож студенти віднеслись до цього свята дуже творчо, весело, зробивши цей день оригінальним не тільки для себе, а й для інших.

Яценко Анастасія

студентка 1 курсу

102 підгрупи 

Helloween 2Helloween 2 1Helloween 2 2

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись