• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Острів студентських мрій

DSC 2876У КДПУ знову відбувся квест на групоутворення під назвою "Студентський Острів". У ньому команда факультету іноземних мов посіла почесне 2 місце, з чим ми можемо її привітати. До складу нашої команди увійшли студенти 1 курсу Анна Ремізова, Лимборська Юлія, Іванова Анастасія, Владов Олександр, Дмитро Кейстін та єдина студентка 2 курсу Анна Ротунда.

Нашим студентам протягом квесту довелося згадати всі свої навички, набуті ще в молодшій школі, а саме на уроках малювання. Адже завданням конкурсу було побудувати місто прямо кажучи з паперу. Методом жеребкування визначили, яка команда буде представляти певне міністерство. Нашим гравцям дісталося "Міністерство освіти та науки". Завданням цього міністерства, тож і нашої команди, було побудувати навчальні заклади, такі як університети, школи, дитячі садки тощо. Не дивлячись на те, що студенти займалися аплікацією, малювали та вирізали, все було дуже серйозно. У кожного міністерства були: міністр, інженер та переговорник. Усі вони проводили засідання щогодини. Міністри створювали план міста та певну кількість закладів. Інженери вирішували, чого кому не вистачає та домовлялися про обмін певними речами, як то клеєм, степлером, або ж фломастерами. А переговорники якраз і створювали цей обмін.

Потім усі учасники разом відтворювали місто, розставляючи будівлі за планом. І після всієї роботи ми отримали, можна сказати, "Острів Мрії", який просто зачаровував своїм різнобарв'ям та кількістю закладів, таких як театр, жовто-блакитний університет, лабораторія, аеропорт та багато інших. Більше того, на цьому острові було навіть електро- та газопостачання.

Після цього, представник команди повинен був показати нам усі заклади, побудовані командою, та представити їх журі, які вже потім обирали найкращу команду. Тож, студенти факультету іноземних мов поступилися лише команді факультету фізичного виховання. У якості призу за друге місце наша команда отримала грошову винагороду.

За відгуками учасників, усім сподобався цей захід, який не тільки зміцнив стосунки студентів різних груп, курсів, та навіть факультетів, але й приніс різноманіття у навчальне життя та безперечно забезпечив усіх учасників веселим настроєм та гарними спогадами.

Андрій Троцький, голова профкому факультету іноземних мов

{gallery}news/news_2014_11_24_12_20{/gallery}

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись