• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

КВК-2014

23 квітня в Кіровоградському державному педагогічному університеті відбувся традиційний розіграш університетського Кубку КВК. Темою цьогорічного Кубку було оголошено наступний вислів: «Легенди студентських гуртожитків».
І дійсно, всі команди поставилися до підготовки з абсолютною серйозністю, порадувавши глядачів влучними жартами та запальними піснями. Всього у грі взяло участь 4 команди, які представляли такі факультети як філології та журналістики («Принцеси»), історії та права («С.К.І.Ф.»), психології та педагогіки («ДиванКровать») і звичайно ж, наш рідний факультет іноземних мов («Свята інквізиція»).
Кожна з команд змагалася за першість у трьох конкурсах:
1. Візитка
2. Розминка
3. Домашнє музичне завдання.
 
Виступи команд оцінювало журі в складі Сергія Вікторовича Бойка – голови профспілкового комітету студентів, Віталія Слюсаренка – голови студентської ради університету, Кирила Мельника – заступника голови молодіжної ради з питань фізичної культури, спорту та здорового способу життя, Володимира Кондрашова – члена команди КВК «Наивность».
Перше місце посіла команда факультету психології та педагогіки, друге місце отримала команда НАШОГО ФАКУЛЬТЕТУ, третє – факультету філології та журналістики і четверте – факультету історії та права.
Щиро вітаємо нашу  «Святу інквізицію» за зайняте 2 місце та бажаємо підкорювати все нові й нові вершини!!!
 
 
Іннеса Мельник
профорг факультету іноземних мов
 

kvk_14.jpgkvk_14_1.jpg

 
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись