• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Останній дзвоник

22 квітня в актовій залі університету відбувся урочистий концерт факультету іноземних мов: студенти відзначали свято «Останнього дзвоника», який пролунав для студентів 4, 5 та 6 курсів. У концерті брали участь випускники та викладачі факультету, які представляли музичні композиції та костюмовані танцювальні номери.
Ірина Євгенівна Снісаренко привітала випускників з цим чудовим святом. Самі випускниці Ірина Романескул та Леся Панченко звернулися до викладачів зі словами вдячності за те, що були з ними протягом усього навчання в Кіровоградському державному педагогічному університеті.
 
Наприкінці святкового вечора до випускників звернувся декан факультету іноземних мов Олександр Миколайович Білоус. Концерт видався цікавим, живим, насправді зворушливим. Родзинкою був сюрприз підготовлений випускниками – караоке для викладачів, під час якого вони показали хороші навички співу. Бажаємо удачі студентам-випускникам у складанні іспитів і захисті випускних кваліфікаційних робіт!

Мельник Іннеса
профорг факультету іноземних мов
last_bell_14.jpglast_bell_14_1.jpglast_bell_14_2.jpglast_bell_14_3.jpglast_bell_14_4.jpglast_bell_14_5.jpglast_bell_14_6.jpglast_bell_14_7.jpg
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись