• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Вшанування пам’яті Кобзаря

Ні для кого не секрет, що саме в 2014 році вся Україна святкує 200 –ту річницю з Дня Народження видатного українського поета та художника Тараса Григоровича Шевченка.    
Шевченко для України, як Шекспір для Англії, як Гете для Німеччини. Шевченко – не просто поет, він – символ українського народу, символ української нації! А його твори й досі залишаються актуальними!
От і наша альма-матер всіляко долучається до вшанування пам’яті українського генія. 20 лютого 2014 року в Кіровоградському державному педагогічному університеті імені Володимира Винниченка відбувся загальноуніверситетський етап конкурсу декламаторів поезії Тараса Шевченка. Слід зазначити, що учасники від різних факультетів пройшли серйозний відбір для участі у фіналі. Кожен з учасників переміг на факультетському етапі.
Декламація студентами віршів великого Кобзаря нікого не залишила байдужим. Тож, за підсумками балів 1 місце зайняла Русса Валерія (факультет філології та журналістики, 12 група), 2 місце – Ноговіцина Ксенія (мистецький факультет, 21 група) , 3 місце – Крикун Олександра (факультет філології та журналістики, 22 група ).
А студентки факультету іноземних мов були окремо відзначені: Феденко Анна (факультет іноземних мов, 41 група) – за емоційність виконання балади «Лілея», Єрьоміна Анна (факультет іноземних мов, 13 група) – за співану поезію «Бодай тобі, доле…».

Вишневецька Катерина 213

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись