• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

«УЧІТЕСЬ, ЧИТАЙТЕ, І ЧУЖОМУ НАВЧАЙТЕСЬ, Й СВОГО НЕ ЦУРАЙТЕСЬ…»

Не зважаючи на те, що ми студенти  факультету іноземних мов, але свою рідну культуру ми не маємо право забувати.
У цьому році український народ відзначає величезну дату - 200 років з дня народження великого письменника Т.Г.Шевченка.
Тарас Григорович Шевченко - відомий український поет, прозаїк, художник і громадський діяч зі світовим ім'ям. Він завжди був патріотом України, майже вся його творчість присвячена українському народу. Він є символом української державності.
12 лютого на факультеті іноземних мов Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка був проведений конкурс читців Шевченківської поезії між студентами. Завданням кожного учасника було продекламувати будь-який з віршів поета, але можливо було це робити не тільки мовою оригіналу, але й будь-якою іноземною, яку ми вивчаємо. Тому треба сказати,  що усі студенти були гідними учасниками, по-різному дивилися на світ поета, з креативністю і великим старанням віднеслись до завдання.
Серед учасників було визначено переможців, які мали можливість представити наш факультет на загальноуніверситетському конкурсі.  Перше почесне місце отримала студентка 4 курсу 41 групи Феденко Анна. Друге місце посіла першокурсниця Єрьоміна Анна (13 група), яка співала поезію великого поета. Третє місце розділили між собою Тюртюбек Анастасія (2 курс, 21 група) та Андронік Анастасія (1 курс, 15 група). Вітаємо переможців!
Дякуємо всім учасникам, ви були найкращими!

Анна Гулак
Студентка 12 групи

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись