• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

В Кіровограді пройшов фінал Національного конкурсу ораторського мистецтва

139-1.jpg

7 лютого 2014 року на факультеті іноземних мов Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка пройшов Фінал щорічного Національного конкурсу ораторського мистецтва, що 078.jpgпроводиться Спілкою англійської мови Україні.
Дев’ять учасників-фіналістів, учні шкіл та студенти з різних навчальних закладів України, що успішно подолали І та ІІ етапи змагання, відстоювали англійською мовою свої ідеї та переконання в промовах.
078.jpgФінальне змагання почалося з імпровізованих промов. Кожен з учасників обирав тему та мав всього 10 хвилин, щоб підготувати 3-хвилинну промову, дотримуючись всіх правил її структури. Цей етап ще раз підтвердив, що кожен з конкурсантів заслужено займає своє місце в фіналі: коли фіналісти проголошували свої десять-хвилин-тому-створені промови, складалося враження, нібито це добре підготовлені виступи - так професійно їх представляли учасники. Наступним етапом конкурсу було виголошення підготовлених промов на загальну тему «Уява набагато важливіша за знання». Промови були повні натхнення, запалу, щирості. Конкурсанти виявили індивідуальний підхід до змісту та подачі своїх виступів.1051.jpg
Всі фіналісти показали глибокий рівень володіння англійською мовою та продемонстрували високі стандарти ораторського мистецтва. Приз глядацьких симпатій отримала студентка Кіровоградського державного педагогічного університету Оксана Шиманович, третє місце зайняв Андрій Скалкович, учень 11 класу середньої школи №3 м.Знам’янка, друге місце посіла студентка Кіровоградського державного педагогічного університету Дар'я Беззадіна, перше місце, а разом з ним і можливість представляти Україну на Міжнародному конкурсі ораторського мистецтва в Лондоні, отримав Владислав Данилейко студент Києво-Могилянської академії.
Завдяки учасникам, кожен із присутніх в аудиторії отримав багато незабутніх емоцій та вражень та задумався над важливими темами нашого життя, що підняли конкурсанти в своїх виступах. 

 0151.jpg0171.jpg0591.jpg0911.jpg0691.jpg

 

 

0451.jpg

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись