• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Кіровоградці у Черкасах

ufy3yfx3yja.jpg
 
 
У рамках Міжнародного конкурсу проектів для німецькомовної молоді в Україні студенти 14-ї і 15-ї груп (спеціальності: Переклад і Прикладна лінгвістика) факультету іноземних мов Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка та викладачі кафедри перекладу та загального мовознавства секції теорії та практики перекладу германських мов Коваленко Наталія Василівна і Беспальченко Леся Олександрівна були запрошенні до участі в Квест-турі містом Черкаси 8 листопада 2013 року.
 
Інтелектуальні, творчі, а інколи навіть складні завдання німецькою мовою нашим студентам вдалося виконати за надзвичайно короткий час. Проявивши максимум креативності, активності, натхнення та ініціативності, вони показали надзвичайні результати та розділили 1-3 місця з незначним відривом у часі та якості виконання завдань. На різних етапах квесту їм довелося познайомитися як із культурними надбаннями міста, так і з його жителями, показавши свої комунікативні навички. Деякі завдання вимагали максимуму творчості, а на інших етапах довелося також працювати з картою місцевості, давати відповіді на інтелектуальні запитання, знаходити вказані об’єкти та виконувати поставлені завдання – і при цьому всьому вчасно прибути до наступної станції і перейти на подальший етап. Та не варто забувати, що все це було німецькою мовою.
 
По завершенню Квест-туру студенти та викладачі, стомлені, але натхненні та задоволені собою, були запрошені на концерт мюнхенського гурту EINSHOCH 6, де мали змогу познайомитися з автентичною німецькою музикою й отримати естетичне задоволення від інтерпретації класичної німецької музики в стилі hip-hop та rap. Своїм новим альбомом «Lassunsreden» мюнхенська група підкорила тих, хто вивчає німецьку мову, продемонструвавши неймовірну зустріч хіп-хопа з класикою.
 
img_2482.jpgrtzrjzjx1bg.jpgweo2grgzm9s.jpg
 
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись