• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

«Вернісаж талантів» оголошено відкритим!


9 жовтня в стінах нашого університету відбувся грандіозний концерт «Вернісаж талантів» за участю студентів першого курсу факультету іноземних мов. Як за традицією, новоспечені студенти демонстрували свої таланти, вміння, і кожний бажаючий мав можливість отримати незабутні враження і порцію позитивних емоцій на весь тиждень. А це все тому, що цьогорічні першокурсники факультету іноземних мов, дуже талановиті і здібні особистості.

Привітні ведучі Анна Єрьоміна, Влад Товт та Каріна Колесник і Ярослав Чеботар тепло зустріли глядачів. Концерт відкрила студентка 104 групи Сарандук Наталія із гарною піснею «We Found a Love».

Було представлено 23 номери, серед яких лунали чарівні пісні українською, англійською, німецькою і навіть грузинською мовами. Незвичайний спів Наталії Сарандук і Олександри Мішкевич грузинською мовою зачарував увесь зал. Але не тільки пісні перехоплювали подих, а ще й танці, особливо у виконанні Шестопал Галини, а також Мельник Анастасії, танок якої захопив подих усім присутнім і переніс своїми чарами у світ східної культури. А ось, наприклад, 106 група показала свої здібності в театральному мистецтві, вміло продемонструвавши усім гумористичну сценку.

Отже, можна з впевненістю сказати, що студенти першого курсу факультету іноземних мов – обдаровані та креативні особистості, які прагнуть бути найкращими і гідно нести звання студента Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка.

Анна Гулак, студентка 
104 підгрупа факультету іноземних мов 
 
1.jpg2.jpgimg_2945.jpgimg_3227.jpgimg_3333.jpgimg_3358.jpg
 
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись