• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Нове життя

НОВЕ ЖИТТЯ

Коли людина народжується на світ, природа дарує шанс їй мати велику купу усіляких можливостей, які дозволять цій самій особистості мати весь світ в її маленьких долонях. Для всього треба тільки бажання, бо без нього можна все втратити на завжди.

З появою на світ, людина починає переживати кожний етап в її житті, який по-своєму складний, хвилюючий, пізнавальний.

Саме в цьому році для мене почався новий крок в моєму житті. Передусім хочу сказати, що він є для мене найголовнішою, напевно, найбільш відповідальною сходинкою. Одинадцять років у школі тепер уже позаду. Дитинство пішло від мене і більше ми ніколи не зустрінемось, не привітаємось, не зможемо обійнятися і поговорити по душам, як би сумно для мене це не було...

Початок нового, дорослого життя..

Великі розкішні сходини, довгі чарівні коридори з білими колонами, широкі приміщення - це все привітно зустріло мене. Я радісно йду в нове життя,перегортуючи наступну чисту сторінку моєї книги.

Все захопило мене з першого погляду, в мене було враження, що я в палаці, де постійно відбуваються пишні бали.

Урочистий день, нові обличчя друзів, викладачів. Я задоволена знаходитись у цьому навчальному закладі. Я рада, що гордо можу назвати себе студенткою факультету іноземних мов Кіровоградського державного педагогічного університету. А найголовніше те, що збулись мої бажання, про які я мріяла, дивлячись далеко в небо.

Перший робочий день, перші пари, лекції, відповідальні завдання, приємні знайомства, які залишили гарні враження, і я з радістю захочу згадувати про них через багато років.

Я провчилась усього небагато часу, але дізналась багато цікавого для себе і корисного. З кожним днем у мене з'являються крила, бажання, нові ідеї для реалізації. Я впевнена у своїх силах і хочу надалі гідно нести звання студента цього закладу.

Бажаю успіхів, наснаги собі і тим, хто поруч іде і починає великий шлях до важливого майбутнього!

Анна Гулак,

стедентка 1 курсу

 

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись