• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Студенти першого курсу: студентська пора - найвеселіша

Уже підходить до завершення мій перший рік навчання на факультеті іноземних мов. Студенти вже виснажені, але активні. Зараз, як ніколи розуміють, що треба вчитися. І раптом на думку прийшло те, що ще весною я тільки мріяла стати студенткою цього факультету, а сьогодні моя мрія вже є дійсністю. Ще навесні я з тривожним хвилюванням чекала результатів тестування, і чи не найщасливішим був той день, коли я побачила своє ім’я у колонці «зараховано на навчання за державний кошт», а сьогодні я сама у вирі того самого студентського життя.
Університет – дружня сім’я, у якій розділяють всі радості і труднощі. Я приїхала з Житомирщини і, чесно кажучи, з острахом лишала рідне місто, але Кіровоград прийняв мене, як свою. Група, у якій я навчаюся, одразу здружилася, і ми можемо розраховувати на підтримку один одного, наче знайомі все життя. 
Дуже багато для нас роблять викладачі, вони завжди поруч, і ми можемо на них покластися і отримати слушну пораду, коли це необхідно. 
Все, що потрібно для того, аби досягти успіху, – працювати над собою і вчасно виконувати всі поставлені завдання. Вчитися важко, але лише так ми зможемо стати справжніми професіоналами своєї справи і знайти свою стежку у майбутнє. 
Але крім того, що ми наполегливо навчаємося, університет дає можливість розвивати свої здібності та таланти та заохочує до активної діяльності. Кожен студент може розкрити свої задатки та реалізуватися, як особистість. 
Тож, я хочу сказати, що зробила правильний вибір, обравши саме цей навчальний заклад. Тут не просто студенти, а дружня сім’я.
Студентська пора – найвеселіша, і я впевнена, що з усмішкою згадуватиму її все життя. 
Олеся Лобас
12 група

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись