• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

З Днем народження, рідний факультете!

img_7585.jpg
Кіровоградський державний педагогічний університет. Чотири звичайних слова, але ж яких. Це університет, у якому навчаються талановиті студенти; університет, у якому найрозумніші викладачі дарують безцінні знання; університет, в якому кожен може знайти себе.
Кожен факультет нашого «alma mater» - це окрема частинка чогось цілого, чогось надзвичайно важливого. І ось 05.12.2012 року факультет іноземних мов святкував свій день народження. Уже протягом 29 років факультет надає
img_7464.jpg
 можливість досконало вивчити іноземні мови, уміло виховує сталих особистостей , дарує країн
і висококваліфікованих фахівців та дає поштовх студентам розкрити свої таланти. Усе це проводиться під наглядом досвідчених викладачів. Декан факультету, кандидат
 філологічних наук, професор О.М.Білоус, старанно піклується про життя студентів в університеті, створює найкращі умови для навчання. Студентський колектив завжди щиро дякує Олександру Миколайовичу за всі його старання та педагогічну працю.
І саме у день народження факультету студенти провели святковий концерт, на якому урочисто привітали свій рідний факультет зі святом. Яку ж неймовірну красу приготували вони. На концерті було представлено безліч різних номерів. Глядачі милувалися вишуканим співом, прекрасними танцями та номером команди КВК «Священна інквізиція». Кожен отримав неймовірну масу задоволення від концерту. 
Тому давайте ще раз привітаємо факультет іноземних мов з його власним святом та побажаємо йому процвітання, довгих літ тяжкої, але ефективної праці. З Днем Народження! Zum Geburstag! Happy Birthday!
Олександра Філімончук
113 підгрупа
img_7400.jpgimg_7517.jpgimg_7525.jpgimg_7546.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
  

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись