• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Надія є!

p9263620.jpg
На факультеті іноземних мов вже давно стало доброю традицією участь у різноманітних благодійних акціях. Тож, коли до керівництва та студентської ради звернулася за допомогою громадська організація матерів дітей-інвалідів «Серце матері», ми відгукнулися без роздумів.
26 вересня на центральній площі нашого міста була проведена благодійна акція на підтримку онкохворих дітей «Надія є!», у якій більше 30 студентів факультету іноземних мов виступили у ролі волонтерів. У програмі заходу був збір матеріалів та коштів для арттерапії, а також запуск «китайських ліхтариків». За традицією, у ці ліхтарики люди вкладають листочки зі своїми бажаннями, та цього разу ми посилали в небо ліхтарики, які містили в собі 
p9263719.jpg
листочки з мріями діточок, що перебувають на лікування у онкологічному відділенні дитячої обласної лікарні.
У наш час, на жаль, так мало приводів для радості, особливо у дітей, які мають мізерний шанс вижити. Ми горді тим, що долучилися то такої благородної справи і хоч на декілька годин, але все ж змогли привнести яскраві барви у їхнє життя.
Наша співпраця з організацією «Серце матері» ні в якому разі не обмежується лише цією акцією, тож ми закликаємо всіх студентів факультету іноземних мов не бути байдужими та долучатися до роботи. Все, що ми можемо зробити, – хоча б раз на тиждень відвідувати онкологічне відділення дитячої обласної лікарні та малювати, вишивати, ліпити з пластиліну, читати з дітками. Усі, кого цікавить така діяльність, можуть звернутися до студентської ради факультету.
Ірина Захарова 
Голова студентської ради
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись