• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Лариса Максименко - Перша віце-міс StudMiss 2012

26 квітня у НК Fusion міста Кіровограда відбувся регіональний етап «StudMiss - 2012». Факультет іноземних мов може пишатися тим, що саме їхня студентка гідно представила КДПУ ім. В. Винниченка і отримала почесне звання Першої віце-міс.

x_03d9dda6.jpg kjcgh6m9q0e.jpg

Враженнями від конкурсу Лариса Максименко поділилася відразу після нагородження:

«Емоції просто зашкалюють! Такий досвід у мене вперше, раніше ніколи не доводилося брати участь у конкурсі краси, кмітливості й таланту. Підготовка до конкурсу тривала лише тиждень. Чесно кажучи, – признається Лариса, – я не звикла виходити на сцену лише після 4 репетицій, пам’ятаю як в народному ансамблі «Пролісок» та в клубі спортивного бального танцю «Олімп» ми відпрацьовували кожен рух перед виступом! Але сьогоднішній конкурс також пройшов на достатньому рівні».

–    Скажіть, який етап підготовки видався найскладнішим?
«Не стільки найскладнішою, скільки найвідповідальнішою була для мене підготовка танцювального номеру на конкурс талантів. Адже покладатися я могла лише на себе, кожна з конкурсанток мала підготувати власний номер. За підтримки та участі студента факультету фізико-математичного факультету, Яріка Лєхана, ми швидко поставили танго. Особливо приємно було почути реакцію зали після виходу. Дякую усім, хто прийшов підтримати наш університет!»

 

Ларисі танго й справді вдалося представити у стилі палкого аргентинського танцю, а високий рівень хореографічної майстерності зірвав шквал аплодисментів й заслужив найвищий бал суддів. До уваги глядачів було також запропоновано конкурс на загальну ерудицію і кмітливість. Поряд з іншими конкурсантками Лариса продемонструвала свою жіночність, граціозність та вишуканість. Вітаємо її з успішним виступом та бажаємо нових перемог!

Поліна Суліма
студентка 31 групи
факультету іноземних мов

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись