• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Професор з Оксфорда

СПІЛКУВАННЯ З ПРОФЕСОРОМ

ОКСФОРДСЬКОГО УНІВЕРСИТЕТУ

colin_brock_2012_126.jpg

26 березня у студентів 102 групи була незвичайна пара. Взагалі, цю пару ми чекали з нетерпінням, тому що мали представляти свої проекти із ПУПМу. Цього разу ми мали розповідати про міста України. Здається, нічого особливого, якби не один факт - на нашому занятті мав бути присутній професор з Оксфордського університету. Ми були приголомшені цією новиною. У наших головах відразу почали вирувати думки сумніву: "Як ми будемо виступати? Які питання нам будуть ставити? А що як не зрозуміємо, що в нас запитали? А що, як не те щось скажемо?..."

До останнього моменту ми були в «незнанні», чекаючи невідоме. І тут відкриваються двері в аудиторію, заходить наш викладач і з нею гість. Це був приємний чоловік з емблемою оксфордського університету на краватці. Він трішки розповів про себе, і ми почали представляти наші презентації.

Усі страхи розвіялись після виступу «дебютантів» , які розповідали про Крим. Далі всі вже виступали з більшою впевненістю. Було розказано про Київ, Ялту, Львів, Одесу і, звичайно, про танцювальну столицю України - Кіровоград.

Після презентацій наших проектів ми мали невеличку бесіду з нашим «неочікуваним гостем». Було цікаво слухати, а головне розуміти те, про що розповідає професор.

Ми не встигли отямитися, як промайнула ціла пара. Попрощавшись, ми вийшли з кабінету з піднятим настроєм та запасом бадьорості на весь день. Побільше б таких «неочікуваних» пар»! :)

Наступного дня у нас знову відбулася зустріч з нашим гостем. Цього разу ми вже не хвилювалися, тому що знали, що він – дуже приємна і відкрита людина. Цілу пару ми з ним спілкувалися на різні теми: від погоди в Лондоні до наших пар фізичного виховання.

colin_brock_2012_142.jpgcolin_brock_2012_151.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ця зустріч виявилася дуже корисною для нас, тому що ми дізналися багато нового про традиції Оксфорда, про Англію, про різні країни, в яких побував наш гість, про те, де найсмачніша кухня і найбільш приємні люди. Також ця зустріч була для нас дуже корисною, тому що ми змогли попрактикувати нашу англійську. Нашій групі дуже сподобалось спілкування з професором з Оксфордського університету, сподіваємось, що йому теж.


Підготували студенти

102 групи

Бородіна Аліса

Бережньова Анастасія


Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись