• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
filfak_logo

Факультет української філології, іноземних мов та соціальних комунікацій

Поєднали приємне з корисним

Поєднали приємне з корисним

Пари на факультеті іноземних мов - це не про зазубрювання слів та нецікаві довгі лекції. Тут - це практика, розширення кругозору, комунікація та безліч неймовірно цікавих activities.

Саме так пройшла одна з пар англійської мови у 102 групі . На перший погляд, презентація проектів - це дуже страшно та неймовірно відповідально. Проте наші студенти не бояться припускатись помилок, адже розуміємо, що це нормально, а також викладач завжди акцентує на цьому увагу і ми вчимося на наших маленьких «недопрацюваннях». Дуже важливо те, що наші пари проходять в дружній атмосфері та ми в легкій формі запам‘ятовуємо цікаву інформацію!

У четвер, 11 березня, ми закріплювали наші знання з теми “Dwelling” . Оскільки ми філологи англійської, то мусимо знати не лише, що там є цікавенького в Британії, а й вміти порівнювати з українськими будівлями та аналізувати відмінності.

Абсолютно всі підготували надзвичайно цікаву інформацію і змогли її достойно презентувати . А також ми поєднали приємне з корисним - і навчання, і фото з відео на пам‘ять, і посміялися!

Данько Ірина
студентка 102 підгрупи

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись