• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Нові обрії профорієнтаційної роботи

Нові обрії профорієнтаційної роботи

Кафедра педагогіки та спеціальної освіти факультету педагогіки, психології та мистецтв ЦДУ ім. В. Винниченка продовжує працювати в напрямку програми щодо свідомого професійного самовизначення сучасної молоді, популяризуючи рідний університет. У напрямку реалізації поставлених завдань, 05.04.23 року на базі НВО № 6 м. Кропивницького відбулася зустріч д.п.н., професора Окольничої Т. В. з учнями 10-11 класів зазначеного закладу.

Тетяна Володимирівна ознайомила старшокласників зі спеціальностями факультету педагогіки, психології та мистецтв, перспективами навчання й умовами вступу до ЦДУ імені Володимира Винниченка у новому навчальному році та презентувала яскраво-інформаційні буклети про заклад освіти. Учні отримали відповіді на запитання, щодо вступу до університету на конкретну ОПП, що їх зацікавила.

Висловлюємо слова щирої вдячності керівнику НВО № 6 – Надії Кравченко за змістовну та конструктивну співпрацю. Чекаємо потенційних абітурієнтів у стінах Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка.

Інформацію підготували Окольнича Т. В., Дубінка М. М.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись