Інструменти доступності

  • вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Сторінка образотворчого відділення в Інстаграм https://www.instagram.com/art_faculty_krop/

Сторінка образотворчого відділення в Фейсбук https://www.facebook.com/Arteducationkrop/


 

Мистецький діалог: студенти, викладачі та випускники про професію художника

Напередодні Дня художника в мистецькій резиденції «Хвиля» відбулася творча зустріч із майбутніми художниками (студентами 1-4 курсу), викладачами кафедри мистецької освіти, випускниками (ОП Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація; ОП Середня освіта (Образотворче мистецтва)), стейкголдерами.

Кафедра мистецької освіти на відкритті Центру стресостійкості

Кафедра мистецької освіти представила наш Університет на відкритті Центру стресостійкості з нагоди Всесвітнього дня ментального здоров’я. Цей захід відбувається в Кропивницькому під патронатом Першої леді України.

Тривала плідна співпраця

В межах постійної співпраці з сетейкхолдерами (КЗ «Музей мистецтв Кіровоградської обласної ради») спеціальностей 023 Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація та 014 Середня освіта (Мистецтво. Образотворче мистецтво) на кафедрі мистецької освіти відбулася організаційно-творча зустріч.

Волонтерський рух студентів-художників

Волонтерський рух студентів-художників у часи війни – це унікальний феномен, що виник в Україні під час збройного конфлікту. Це розповідь про роль майбутніх митців у підтримці та піднесенні духу народу, який переживає трагічні часи війни.

Звітна конференція з педагогічної практики

28 березня 2024 року на звітній конференції з педагогічної практики обговорили результати та підвели підсумки роботи  студентів-художників групи МО20Б ОП Середня освіта (Образотворче мистецтво) кафедри мистецької освіти факультету педагогіки, психології та мистецтв, яка проходила в Комунальному закладі «Подільська гімназія Кропивницької міської ради».

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись