• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Спонукаємо до свідомого професійного самовизначення

Спонукаємо до свідомого професійного самовизначення

20.03.23 року відбулася зустріч з учнями 11 класів Комунального закладу «Ліцей імені Тараса Шевченка» (до спілкування було задіяно більше 40 осіб).

Професор кафедри педагогіки та спеціальної освіти Окольнича Т. В. ознайомила юнаків і дівчат зі спеціальностями університету та факультету педагогіки, психології та мистецтв; окреслила особливості вступної кампанії нового навчального року; зорієнтувала молодь щодо перспектив навчання у ЦДУ імені Володимира Винниченка.

Старшокласників зацікавив реальний досвід навчання та студентського життя факультету, який презентувала здобувач другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП «Педагогіка вищої школи» факультету педагогіки, психології та мистецтв Смалиус Анна.

Вчителі – колишні випускники нашої освітньої установи, поділилася зі слухачами спогадами про Аlma mater, які базувалися на власних історіях студентської життєдіяльності та були емоційно-виразними, що забезпечило активність сприйняття учнями інформації та викликало інтерес до почутого.

Зустріч виявилась змістовною, конструктивною та інформативною. Тому є надія на позитивний результат щодо потенційних абітурієнтів у стінах Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка.

Інформацію підготували Окольнича Т. В., Дубінка М. М.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись