• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Вітаємо першокурсників з початком навчання!

12 вересня 2022 року до навчання приступили студенти першокурсники спеціальності 016 Спеціальна освіта. Перші дні навчання традиційно наповнені привітаннями, зустрічами, новими знайомствами та враженнями. Цей рік теж не став винятком.

З привітальним словом до першокурсників звернувся декан факультету педагогіки, психології та мистецтв професор Галета Я. В. Він побажав студентам міцного здоров’я, успіхів у навчальній та громадській діяльності, яскравих вражень, які будуть супроводжувати їх все життя.

В. о. завідувача кафедри педагогіки та спеціальної освіти професор Рацул А. Б. побажав першокурсникам захоплюючої подорожі у світ знань, наполегливості та оптимізму.

Куратор групи доцент Краснощок І. П. провела святкову кураторську годину, на якій привітала першокурсників з початком нової сторінки їх життя – студентського навчання та розповіла про організацію освітнього процесу.

Колектив кафедри педагогіки та спеціальної освіти щиро вітає першокурсників з початком навчання! Шановні першокурсники! Відсьогодні ви – повноправні члени нашої дружної університетської родини. Для вас настає новий життєвий етап, сповнений цікавих зустрічей та нових знайомств, дивовижних відкриттів і досягнень, тому максимально використайте всі можливості для професійного й особистісного розвитку. Будьте цілеспрямованими й активними, зберігайте жагу до знань і будьте певні, що ми, викладачі кафедри, завжди залишатимемося поряд і прикладемо всіх зусиль, щоб ви вийшли зі стін університету не лише конкурентоспроможними фахівцями, а й успішними людьми, патріотами своєї держави. Незалежно від будь-яких викликів долі бажаємо вам терпіння та наполегливості, невичерпної енергії та творчих здобутків. Нехай студентські роки будуть яскравими та незабутніми. Щасти вам на обраному шляху!

f1

f2

f3

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись