• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Міжнародні конференції

Міжнародні конференції

У Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника 23-24 вересня відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Теоретико-методологічні проблеми сучасної психології особистості». У її роботі взяли участь викладачі, науковці, докторанти, аспіранти, магістри, студенти, соціальні працівники та практичні психологи, які представляли провідні університети та інститути України та країн зарубіжжя (Канада, Польща, Литва, Словаччина, Білорусь). До роботи конференції долучилися і викладачі кафедри психології Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка.

Під час онлайн-конференції науковці обговорили низку важливих питань психологічної персонології, що зародилися в умовах соціокультурних трансформацій, глобальних екологічних криз, пандемічних загроз, демографічних зсувів та домінування інформацій технологій в суспільстві. 

У рамках програми міжнародного наукового форуму учасники взяли участь у пленарному та секційних засіданнях, а також представлених майстер-класах.

Зокрема, Євгенія Гейко, докторка психологічних наук, професорка, завідувачка кафедри психології ЦДПУ імені В. Винниченка у виступі на пленарному засіданні проаналізувала теоретико-методологічні підходи до проблеми вивчення цілісності особистості та розкрила стан її розробки.

Викладачі кафедри психології ЦДПУ імені В. Винниченка представили тези доповідей, що увійшли до збірника матеріалів конференції та отримали сертифікати про стажування шляхом участі у Міжнародній науково-практичній конференції «Теоретико-методологічні проблеми сучасної психології особистості» / Професійна програма стажування: 30 годин /30 hours (1 кредит ECTS): 0,5 кредити ECTS: участь у Міжнародній науково-практичній конференції;0,5 кредити ECTS: підготовка наукової доповіді за тематикою конференції.

Щира вдячність ректорату, членам оргкомітету ПНУ імені В. Стефаника та всім учасникам конференції. Особливі слова подяки, висловлюємо модературу онлайн-конференції кандидатці психологічних наук, доцентці, завідувачці кафедри психології розвитку факультету психології ПНУ Оксані Паркулаб.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись