• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Відбувся Міжнародний фестиваль-конкурс музикантів-виконавців «Музичний дивоцвіт»

22-23 квітня 2021 року відбувся Міжнародний фестиваль-конкурс музикантів-виконавців «Музичний дивоцвіт», який проходив у дистанційному форматі  на базі музично-хореографічного відділення факультету мистецтв Криворізького державного педагогічного університету.

Метою проведення фестивалю-конкурсу було збереження та розвиток кращих традицій вітчизняного й зарубіжного музично-виконавського мистецтва, зростання його ролі та значення в духовному житті суспільств, виявлення й підтримка талановитої молоді, підвищення виконавської майстерності солістів і творчих колективів.

Конкурс проходив за трьома номінаціями: «Інструментальний жанр», «Вокальний жанр» та «Вокально-хорові колективи».

До основних критеріїв оцінювання належали: виразність виконання (інтонування, фразування, темп, динаміка, агогіка тощо), жанрово-стильова грамотність, яскравість втілення музичного образу, артистизм, технічна майстерність, культура та художність виконання.

Конкурсанти з різних куточків України, зокрема Кривого Рогу, Вінниці, Кропивницького, Харкова, Мелітополя, Одеси представили репертуар у різноманітних жанрах музичного мистецтва, продемонстрували високий рівень вокальної, хорової та інструментальної майстерності.

Центральноукраїнський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка представляли студенти ІV курсу музичного відділення мистецького факультету Анастасія Шерстюк (клас народного артиста України, доцента С. П. Дьоміна), яка посіла І місце та отримала диплом лауреата у номінації «Вокальний жанр» та Тетяна Колпак (клас кандидата педагогічних наук, доцента С. В. Кулікової), яка здобула диплом лауреата ІІІ ступеня у номінації «Інструментальний жанр».

Щиро вітаємо переможців та їхніх викладачів з перемогою на Міжнародному фестивалі-конкурсі музикантів-виконавців  «Музичний дивоцвіт» у Кривому Розі, бажаємо подальших успіхів, вдосконалення вокальних та інструментальних навичок, популяризації кращих зразків світової та української музики!

Інформацію надано кафедрою музичного мистецтва та
методики музичного виховання

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись