• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Студент ЦДПУ серед переможців Міжнародного фестивалю-конкурсу «Зорепад зимової творчості»

Студент ЦДПУ серед переможців Міжнародного фестивалю-конкурсу «Зорепад зимової творчості»

31 січня за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України, Національної Спілки композиторів України у м. Києві відбувся Міжнародний фестиваль-конкурс «Зорепад зимової творчості», який представляла Міжнародна корпорація «Зоряні мости». Мета фестивалю-конкурсу: підтримка та популяризація творчості талановитих юних виконавців, міжнародний обмін творчими досягненнями.

Студент І курсу мистецького факультету Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка Максим Циганок (ст. викл. Стукаленко Зоя Михайлівна) виборов почесне звання лауреата І премії та отримав подарунковий сертифікат на 50 євро та поїздку до творчого табору «Разом» у Болгарії (м. Кітен).

Щиро вітаємо Максима Циганока та його викладача, кандидата педагогічних наук, ст. викладача кафедри музичного мистецтва та методики музичного виховання Зою Михайлівну Стукаленко з перемогою і бажаємо   удосконалювати свій фаховий рівень,  впевненості у власних силах, неперевершених планів та подальших творчих злетів на мистецькому олімпі!

Інформацію надано кафедрою музичного мистецтва та методики музичного виховання

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись