• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Світла пам'ять!

Світла пам'ять!

25 липня 2020 року відійшов у кращі світи Геннадій Леонідович Бродський, музикант, добре відомий у Кропивницькому та на теренах області. Заслужений працівник культури України, доцент,  майже півстоліття творив він на музичній ниві міста як у Кіровоградській обласній філармонії, так і педагогічному інституті імені О.С.Пушкіна ( нині - Центральноукраїнський державний педагогічний університет імені Володимира Винниченка).

 Запальний, емоційний, творчий, іноді, безкомпромісний, безмежно захоплений мистецтвом, він стояв на чолі оркестру  класичної та сучасної української музики "Юність" й виборював для нього у наш буремний час право на існування.

Бродського завжди було багато, це був такий згусток енергії, який не міг утриматися в одній іпостасі - він віртуозно володів баяном, був автором наукових статей, посібників та аранжувань творів для оркестру, частим членом журі мистецьких конкурсів. Він був людиною слова, що було безцінним в організації  життя мистецького факультету : усі концерти, конкурси, науково-практичні конференції відбувалися за його безпосередній участі. І головне, ніколи не виникало сумнівів, що Бродський з чимось не впорається, тому що він позиціював себе як продовження факультету, а його проблеми сприймав, як свої власні, тому й реагував швидко й емоційно.

На жаль, таку яскраву особистість, як Г.Л.Бродський, замінити неможливо.

Колектив мистецького факультету висловлює свої співчуття рідним та близьким покійного.

Інформацію надано мистецьким факультетом
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись