• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

ВІТАЄМО ТАЛАНОВИТИХ!

ВІТАЄМО ТАЛАНОВИТИХ!

В серпні 2018 року були підведені підсумки та оголошені результати весняного пленеру, який стартував 20 квітня 2018 року в обласному дендропарку нашого міста.

Цього року це вже був ІІІ Всеукраїнський пленер, в ньому брали участь мистецькі заклади різних рівнів з різних куточків України. Учнів художніх шкіл та студентів мистецьких спеціальностей привабило цвітіння тисяч тюльпанів на клумбах міського дендропарку міста Кропивницького. Пленер був яскравим дійством з проведенням майстер-класу від київського художника Андрія Пугача.

Активну участь в пленері взяли й наші студенти І, ІІ та ІV курсів кафедри образотворчого мистецтва та дизайну ЦДПУ ім. В.Винниченка під керівництвом викладачів Малежик Ю.М., Кулініч Л.О., Гусєвої Л.Г. Всі студенти показали гарні результати й отримали сертифікат учасника ІІІ Всеукраїнського пленеру.

Та найприємнішою подією стала перемога нашої студентки ІV курсу Кондратенко Вікторії, яка отримала І місце у конкурсі на кращу роботу та грошову винагороду. Вітаємо переможницю та бажаємо нових здобутків.

А всім учасникам пленеру - натхнення та плідної праці на шляху до майбутніх перемог.

Інформацію надано мистецьким факультетом
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись