• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Молодіжна палітра

Молодіжна палітра

Викладачі та студенти кафедри образотворчого мистецтва та дизайну мистецького факультету Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка не припиняють збільшувати кількість нагород за власні творчі здобутки у всьому розмаїтті видів мистецтва та художньо-стильових напрямків. Майбутні митці не залишають без уваги жоден мистецький захід нашого міста. Не став винятком і художній конкурс «Молодіжна палітра» імені Леоніда Бондаря до Міжнародного дня захисту дітей у 2018 році на тему «Світ дитячої творчості», присвячену 80-річчю з дня народження заслуженого працівника культури України Л. І. Бондаря.

Художній конкурс «Молодіжна палітра» започаткований музеєм імені О. О. Осмьоркіна за підтримки відділу культури і туризму Міської ради міста Кропивницького. Співорганізатором конкурсу є Кіровоградська обласна організація Національної Спілки художників України.
У цьому році до участі в конкурсі було запропоновано 284 твори 246 учнів та студентів 18 навчальних закладів м. Кропивницького, а також вихованців приватних викладачів образотворчого мистецтва. Подяки та Відзнаки членів журі і оргкомітету отримали понад 50 учасників.
30 травня 2018 року в художньо-меморіальному музеї імені О. О. Осмьоркіна відбулися урочистості з нагоди нагородження переможців.
За підготовку студентів II-го курсу Вишняк Анни, Костюк Дар’ї, Терновенко Марини, Ткаченка Романа та Цепи Тетяни висловлюється подяка кандидату педагогічних наук, старшому викладачу Малежик Юлії Миколаївні. Художній твір Терновенко Марини «Аметист в золоті» (папреопластика), один з 29 переможців, відзначений Дипломом ІІІ ступеня. Відзнакою оргкомітету нагороджена Костюк Дар’я за художній твір з паперопластики «Шахова королева».
Також висловлюється подяка старшому викладачу Кулініч Ларисі Олександрівні за підготовку студентів II-го курсу: Шумілової Марії, Орлик Юлії, Слющенко Вікторії, Лактіної Карини. Подяку висловлено Шуміловій Марії за твір «Квіти і світло». Дипломом III ступеня нагороджено Слющенко Вікторію за твір «Чорна перлина», Дипломом II ступеня – Лактіну Карину «А тим часом на кухні», Дипломом I ступеня – Орлик Юлію за творчу роботу «Вдень».
За підготовку студентки I-го курсу Ніконової Крістіни висловлюється подяка викладачу Гусєвій Любові Григорівні. Художній твір «Дівочі спогади» студентки отримав Подяку оргкомітету.
Мистецький факультет гордиться успіхами своїх викладачів та студентів!

 

Інформацію надано мистецьким факультетом
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись