• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Діалог із мистецтвом

23 квітня в науковій бібліотеці Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені В. Винниченка для учнів 10-11-х класів з метою профорієнтації молоді відбувся художньо-творчий проект «Діалог з мистецтвом», який спільно з працівниками бібліотеки підготував мистецький факультет. До концерту долучилися студенти та викладачі всіх трьох відділень – музичного, образотворчого і хореографічного.

Діалог із мистецтвом 015 result

Емоційно та піднесено творчу зустріч провела  декан мистецького факультету, доктор педагогічних наук, професор Стратан-Артишкова Т.Б. У її виконанні проникливо прозвучала пісня «Три поради».

Під час концерту виступив доцент кафедри вокально-хорових дисциплін та методики музичного виховання, народний артист України – Сергій Дьомін, а також Капінос Д., Беспалова М., Локарєва І., Гамоліч О., Воєвода О., Соколов Р., Романченко І. Звукорежисер Бабіюк Б. Концертну програму розпочала своїм виступом завідувач кафедри образотворчого мистецтва та дизайну Стрітьєвич Т.М. Студенти образотворчого відділення Кравченко С., (науковий керівник – кандидат мистецтвознавства, доцент кафедри образотворчого мистецтва та дизайну Кириченко О.І.) та Слющенко В. (науковий керівник – старший викладач кафедри образотворчого мистецтва та дизайну Кулініч Л.О.) презентували свої творчі роботи, які були показані на великому медійному екрані. Темпераментний танець «Румба» та «Ча-ча-ча» виконали студенти хореографічного відділення.

В організації концертної програми брали участь заступники декана мистецького факультету з навчально-методичної та навчально-виховної роботи – кандидат педагогічних наук, доцент кафедри образотворчого мистецтва та дизайну Фурсикова Т.М., кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри музичного мистецтва і хореографії Локарєва Ю.В. Мистецький факультет чекає на юні таланти!

Інформацію надано мистецьким факультетом
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись