• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Президія Національної спілки художників України прийняла до своїх лав нових митців

Президія Національної спілки художників України прийняла до своїх лав нових митців

Напередодні професійного свята Дня художника Президія Національної спілки художників України прийняла до своїх лав нових митців. Серед представників Кіровоградської області – старший викладач кафедри образотворчого мистецтва та дизайну Лариса Кулініч.

Слід зазначити що в літку (червень) цього року Лариса Олексанндрівна стала лауреатом обласної премії в галузі архітектури, геральдики і вексилолоії та декоративно-прикладного мистецтва ім. Якова Паученка, в номінації «декоративно-прикладне мистецтво».

Також на весні (травень) цього року публікацію Лариси Кулініч «Цвітне. Гончарство : альбом­-каталог» було номіновано на участь в Національному конкурсі публікацій на теми керамології, гончарства, кераміки в Україні «КеГоКе» (за публікаціями 2014 року), що проводить Інститут керамології – відділення Інституту народознавства НАН України, Національний музей-заповідник українського гончарства в Опішному та редакція «Українського керамологічного журналу». Зазначена публікація зайняла ІІІ місце в номінації «краща науково-популярна, публіцистична публікація» та відзначена Дипломом конкурсу.

Вітаємо Ларису Олександрівну та бажаємо нових творчих, дослідницьких та наукових досягнень!

Інформацію надано мистецьким факультетом
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись