• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Благодійний майстер-клас

4 березня у ТЦ Depot center магістри художньо-графічного відділення мистецького факультету організували благодійний майстер-клас і навчили дітей, їхніх батьків робити янголів та створили дуже гарну інсталяцію. Було багато охочих до майстер-класу, діти з задоволенням провели свій день, очікування були виправдані. За період проведення заходу зібрали певну кількість коштів які пішли на благодійність у Кропивницький дитячий притулок.

Маленькі діти найщиріші люди у світі, справжня усмішка, справжній смуток, сміх, справжній інтерес..., що так безмірно цінно в наш час. Нарешті таки підсумок благодійної акції підійшов до кінця, і в міру своїх можливостей і з підтримкою кафедри образотворчого мистецтва та дизайну і силами адміністраторів торгівельного центру Depot та спільно з модельним агентством «Ольга» ми поїхали в Кропивницький дитячий притулок та привезли їм одяг і солодощі. Разом з малюками ми малювали, проводили конкурси, сміялись і просто спілкувались. Діти отримали задоволення від солодких подарунків кондитерської фабрики «Ash». Сяючі оченята дітлахів – найголовніше – ми досягли цього завдяки ВСІМ ВАМ спільними зусиллями!!!

Отже, я хочу подякувати адміністраторам Depot center за чуйність і підтримку, дівчатам магістрам 63 групи мистецького факультету за професіоналізм роботи з дітьми, за допомогу в організаційних питаннях і усім, хто прийняв участь. У подальшому акції будуть продовжуватись.

Магістранта
мистецького факультету
художньо-графічного відділення
Мктричан Рімма

Інформацію надано мистецьким факультетом

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись