• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

АБЕТКА ТВОРЧОСТІ

Кафедра образотворчого мистецтва та дизайну запрошує Вас відвідати виставку навчальних робіт студентів ІІ – ІІІ курсів художньо-графічного відділення мистецького факультету “Абетка творчості”.

Відкриття 23 березня 2017 о 13:00 у приміщенні Художнього салону за адресою: Гоголя 46/91

АНОНС ВИСТАВКИ

23 березня о 13:00 у приміщенні Художнього салону відкривається виставка навчальних робіт студентів ІІ – ІІІ курсів кафедри образотворчого мистецтва та дизайну. Ця виставка демонструє доробок молодих художників, їх композиційні та формотворчі експерименти, пошуки та дослідження і стане для них першою спробою представлення своїх творів на огляд широкого загалу.

Особливість даної експозиції полягає в тому, що представлені в ній роботи студентів ІІ – ІІІ курсів з «Композиції» та «Формоутворення», додатково розкривають знання із суміжних творчих дисциплін: «Живопису», «Рисунку», «Кольорознавства», «Комп'ютерної графіки» та ін. Така форма організації візуального матеріалу дозволяє побачити взаємодію цих дисциплін, оцінити їх взаємозв'язок та значення у творчому процесі. Це своєрідна демонстрація структури навчання початківців-дизайнерів.

Навчальні роботи виконані в різних техніках і жанрах презентують високий рівень професійної підготовки студентів - майбутніх фахівців з дизайну. Не дивно, й те що роботи, об’єднані одним завданням, виглядають по різному, адже кожен дослідник має особисте світосприйняття та творчий потенціал.

Організація подібних виставок спрямована на розкриття і самоствердження особистості та індивідуальності кожного студента. Такі підсумкові виставки навчальних робіт дозволяють викладачам і студентам побачити результати навчання, збагатитися творчими ідеями і отримати нові враження.

Організатори виставки і керівники навчальних проектів:

к.п.н., ст. викладач Малежик Ю.М.,
к.п.н., ст. викладач Пунгіна О.А.

Інформацію надано мистецьким факультетом

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись