• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Студенти-волонтери факультету долучилися до  Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості

Студенти-волонтери факультету долучилися до Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості

У Кропивницькому розпочався XХІІІ Всеукраїнський фестиваль дитячої та юнацької творчості, присвячений Всесвітньому Дню Землі. Тема цьогорічного фестивалю – «Митець та громадянин. Шляхи поєднання». До Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості завітало більше двохсот учасників з Донецької, Чернігівської, Хмельницької, Черкаської, Київської, Кіровоградської, Дніпропетровської, Вінницької та Луганської областей. Протягом трьох днів діти демонструватимуть свої таланти й активну громадянську позицію в номінаціях «Громадська думка», «Театральне мистецтво» та «Образотворче мистецтво».

Фестиваль був досить цікавим, емоційним і захоплюючим. Конкурсна програма включала в себе майстер-класи художників, виставу «Маруся Чурай» та фестивальний калейдоскоп «Українцем бути сучасно».

Конкурсну програму ЦДПУ імені В. Винниченка від факультету педагогіки та психології представляли студенти-волонтери ІІ курсу: Ольга Сагун, Аліса Кушнірову та Анастасія Олексієнко.

Конкурсна програма проходила у формі квесту, кураторами якого і були наші волонтери. Кожний куратор відповідав за свій пункт, у якому діти мали проходити певні завдання пов’язані з тематикою фестивалю та отримувати за це бали. По завершенню квесту бали підраховувались і визначали переможців.

Загалом, робота в ролі волонтера завжди заряджає на позитив, а спілкування з обдарованими дітьми, та ще й з усіх куточків України – це дійсно вартує наших зусиль та витраченого часу. По завершенню квесту всі були стомлені, але задоволені і радісні. Адже, кожен відкрив щось нове для себе та просто мав змогу поділитися часточкою своєї душі.

Тому, хочемо висловити свою подяку за цю чудову можливість попрацювати з дітьми та емоції, які ми отримали.

Повідомлення підготувала студентка ІІ курсу факультету педагогіки та психології, Анастасія Олексієнко.

Інформацію надано факультетом педагогіки, психології та мистецтв
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись