• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

ОСВІТА ВІКУ НЕ МАЄ...

11 жовтня у Кропивницькому в Центральноукраїнському державному педагогічному університеті імені Володимира Винниченка (ЦДПУ) відбувся організаційний захід Університету третього покоління "Натхнення".

Це стало можливим завдяки наполегливості ініціатора його створення Фаїни Позднякової та завдячуючи активній підтримці завідувача кафедри соціальної роботи, соціальної педагогіки та психології ЦДПУ, голови Благодійного фонду "Майбутнє за молоддю", депутата Фортечної районної у місті Кропивницькому ради Олександра Рацула, а також доцента кафедри педагогіки та освітнього менеджменту ЦДПУ Інни Краснощок.

третій вік2

Тепер люди поважного віку проходитимуть навчання у виші, отримуватимуть якісні освітні та просвітницькі послуги, консультації щодо практичного застосування інструментів громадської участі тощо. Перед учасниками заходу виступили Микола Садовий, завідувач кафедри теорії та методики технологічної підготовки, охорони праці та безпеки життєдіяльності, Олександр Рацул та Анатолій Стоян - регіональний координатор всеукраїнської кампанії "Активна Громада: право вибору". На завершення заходу підписали Меморандуми про співпрацю з ГО "Університет третього покоління Натхнення": голова цієї організації Фаїна Позднякова, Олександр Рацул від імені кафедри та Фонду, а також Анатолій Стоян від імені регіональної команди всеукраїнської кампанії "Активна Громада: право вибору".

Інформацію надано медіа групою "Університетський меридіан"
Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись