• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Презентація форуму «Молодіжні ініціативи»

За ініціативою завідувача кафедри соціальної роботи, соціальної педагогіки та психології доктора педагогічних наук, доцента О.А.Рацула було зібрано студентів факультету педагогіки та психології спеціальності «Соціальна педагогіка» і «Соціальна робота» для ознайомлення з отриманим досвідом роботи набутий студентами Я. Амуровою, І. Сергатою, О.Щуровою та кандидатом педагогічних наук, ст.викладачем М.С.Доннік, під час участі у форумі «Молодіжні ініціативи», який відбувся у м.Миколаєві на базі Чорноморського національного університету імені Петра Могили.

Учасники Форуму поділились своїми враженнями:

Доннік М. С.: «Розробка, обґрунтування та реалізація соціальних проектів – одна із найважливіших складових кваліфікаційної характеристики майбутнього соціального працівника. І наше професійне кредо – вміти це робити. Вважаю позитивним запрошення до участі у заходах такого рівня та маю надію, що у майбутньому ми переймемо цей позитивний досвід».

Амурова Яна: «Я отримала багато позитивних емоцій від поїздки, корисних знань та соціальних контактів. Вдячна за таку можливість».

Інеса Сергата: «Я здобула безцінний досвід, який знадобиться мені у майбутній професійній діяльності. Форум було чудово організовано».

Ольга Щурова: «Це був неймовірний досвід, нові знайомства, нові ідеї. Форум – крута річ».

Матеріали підготували
студенти 56 та 58 груп Ольга Щурова

та Яна Амурова

Інформацію надано факультет педагогіки та психології"

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись