• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

«Щаслива родина - міцна Україна»

2 травня 2017 року на території Свято-Успенського храму пройшов масштабний сімейний фестиваль «Щаслива родина - міцна Україна». Організували фестиваль Кіровоградська єпархія УПЦ, Благодійний фонд Олександра Рацула «Майбутнє за молоддю», Кіровоградська обласна громадська організація матерів дітей-інвалідів та інвалідів «Серце Матері».

Для благодійного фонду «Майбутнє за молоддю» одним із пріоритетних напрямів роботи є популяризація сімейних цінностей, родинних традицій і звичаїв, подружніх і батьківсько-дитячих взаємин. Ми вже давно мріяли про подібний захід, тому нам було дуже приємно, що ми змогли реалізувати задумане разом з нашими однодумцями. Також було приємно, що у заході взяли участь у ролі волонтерів студенти факультету педагогіки та психології ЦДПУ ім.В.Винниченка, майбутні соціальні педагоги.

Партнерами заходу виступили Свято-Успенський духовно-просвітницький центр, Арт-студія «Анімато», Відділ фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради та Відділ національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області та Обласний осередок союзу гирьового спорту України в Кіровоградській області.

У фестивалі взяли участь близько 250 людей, серед них діти з обмеженими можливостями, діти сироти та багато інших сімей м. Кропивницького.

Учасників фестивалю чекала цікава творча та спортивно-ігрова програма. Зокрема, під час фестивалю діяла фото-зона, де кожен міг зробити сімейне фото. Було чимало цікавих майстер-класів:  боді-арт (розпис по тілу), ебру (малювання на воді), виготовлення браслетів, аплікація «Виготовляємо піцу», виготовлення героїв з мультфільму  «Смішарики», виготовлення підставки під гаряче. Діти побачили цікаве шоу мильних бульбашок від Арт-студія «Анімато» та захоплюючі цікаві хімічні експеременти, які провела волонтер Ковлева Крістіна.

Спортивно-ігрову частину відкрив показовим виступом з гирями тренер та викладач дитячо-спортивної юнацької школи №1 Кіровоградської міської ради, багаторазовий чемпіон України, Європи та світу з гирьового спорту Шевченко Сергій.

Далі на учасників чекали спортивні конкурси: дартс, баскетбол, футбол, естафети, боулінг, настільний хокей та ін. Діти під час змагань вигравали різноманітні призи, а найактивніші були нагороджені грамотами.

Також, під час фестивалю діяв фуршетний стіл де кожен міг підкріпити свої сили чашкою чаю, солодощами та печивом.

Інформацію надано факультет педагогіки та психології"

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись