• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

23 КВІТНЯ – ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ ПСИХОЛОГА

Ні для кого не секрет, що весна – це час  пробудження, відродження й оновлення як природи, так і людської душі. У наших з вами календарях позначені десятки свят, які приносить з собою весняне сонце. Та є серед них особлива дата, – Всеукраїнський десь психолога, –  який вже традиційно відзначається 23 квітня.

В цей день хотілось би ще раз згадати всіх тих науковців і дослідників, які зробили свій неоціненний вклад у розвиток «Науки про душу». Костюк Григорій Силович, Леонтьєв Олексій Миколайович, Фрейд Зігмунд, Юнг Карл Густав, Маслоу Абрахам –  це далеко не повний перелік тих титанів, на плечах яких стоять основи сучасної психології. Тому в цей урочистий день хочемо ще раз подякувати їм за багаторічну плідну й неоціненну працю.

Також не можна залишити без уваги діяльність наших викладачів, котрі стоять на передовій розвитку психології. Вони – найпрогресивніші учні видатних українських професорів, організатори найкращих міжвузівських конференцій, семінарів, гордість освітньої та наукової ниви України. Ми дякуємо вам за наполегливість і старанність під час проведення семінарів, за терпимість та розуміння на сесіях, за мудру пораду і підтримку.

У це професійне свято бажаємо вам кар’єрних та особистих успіхів, міцного фізичного і психічного здоров’я, простого людського щастя. Приєднуємося до численних привітань й сподіваємося, що в недалекому майбутньому ми, студенти й випускники ЦДПУ імені В. Винниченка, будемо зустрічати цей день як високопрофесійні працівники  психологічної сфери.

Романча Анастасія,
студентка 2-го курсу, 28 групи,
факультету педагогіки та психології

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись