• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

У студентів І курсу спеціальності «Початкова освіта», які здобувають другу спеціальність «Практична психологія», відбувся перший в процесі навчання соціально-психологічний тренінг.

Психологічний тренінг як метод активного соціально-психологічного навчання сьогодні є одним із найбільш поширених видів психологічної роботи. Він є актуальним на ринку психологічних послуг, оскільки приваблює людей ефективністю, відкритістю, позитивною психологічною атмосферою. Його значущість полягає у тому, що він сприяє ефективному розв'язуванню завдань, пов'язаних з сферою спілкування, управлінню власними емоційними станами, самопізнанню та особистісному зростанню.

Наш тренінг «Практикум з психокорекції» розпочався зі знайомства. Потім ми всі разом склали правила, за якими працювали протягом тижня. Кожен день тижня мав окрему тему: вербальне та невербальне спілкування, навички лідерства та роботи в команді. Ми працювали як індивідуально, так і в малих групах. Оскільки тренінг є мікромоделлю суспільства, ми відпрацьовували навички спілкування, які можемо реалізовувати в подальшому житті .

Завдяки тренеру, яка була з нами активним учасником, ми з самого початку відчули себе комфортно та зрозуміли, що вчитися можна весело і з задоволенням.

Проведений тренінг дав нам багато нового та позитивного. Ми навчилися слухати та розуміти інших людей, обирати й реалізовувати адекватні форми спілкування. Тренінг допоміг нам підвищити свою самооцінку, вміння нестандартно, оригінально мислити, додав нам впевненості в собі.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись