• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Враження від подорожі

Студентське життя – це не тільки успішне навчання, а й гарно організоване дозвілля, тому в професійне свято ми, студенти 41 та 43 груп факультету педагогіки та психології, поїхали на екскурсію в урочище Буки, що в Черкаській області. Наші довгоочікувані сподівання від поїздки виявилися ще більш яскравими і насиченими, ніж ми могли уявити.

Буцький каньйон зустрів різноманіттям і величчю кам’яних скель.

Природність і краса цієї території зачарувала з першого погляду. Відразу перед нами постали неймовірні краєвиди, створені природою – великими брилами каміння і швидкими потоками річки Гірській Тікич. Краса каньйону заворожує настільки, що втрачаєш відчуття часу та відчуваєш задоволення і абсолютний душевний спокій. Коли ступили на ці схили, здалося, що ми потрапили в казку: нас радо зустріли чудернацькі мешканці, риси яких можна побачити в контурах каміння – кам’яне обличчя індіанця, казкового персонажа Тата Карла, обриси кам’яних Баб.

Буцький каньйон – це неперевершене місце, тому вважаємо, що саме з нього слід починати пізнавати нашу величну і незнану Україну.

Хавікова Надія й Давиденко Тетяна – студенти 43-ої групи.

Інформацію надано медіа факультетом педагогіки і психології

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись