• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Педагогічна перемога в Дрогобичі

24-26 березня 2016 року в місті Дрогобичі Львівської області відбулася підсумкова науково-практична конференція ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із природничих, технічних та гуманітарних наук. Призове ІІІ місце здобула студентка факультету педагогіки та психології  . Науковий керівник – Баранюк Ірина Григорівна, доцент кафедри педагогіки дошкільної та початкової освіти. Враженнями від цієї конференції ділиться сама учасниця.

img 01

Цікаво та пізнавально пройшли конкурсні дні в Дрогобичі – славнозвісному старовинному місті Західної Україні. Отримавши запрошення на ІІ етап цього конкурсу, я відчула особисту відповідальність, бо розуміла, що представлятиму в цьому творчому змаганні наш педагогічний університет. На підсумкову конференцію було запрошено 35 учасників із різних вузів нашої країни.

img 02

Зустріли нас 23 березня, цього ж дня провели пізнавальну екскурсію вулицями надзвичайно цікавого міста. Це все-таки особливе відчуття – знайомитися з місцями, пов’язаними з життям і творчістю відомого українського письменника Івана Франка. Ввечері  відвідали концерт студентів факультету початкової та мистецької освіти в головному корпусі Дрогобицького державного педагогічного університету ім. І. Франка. Родзинкою цього вечора став виступ переможця проекту «Голос країни» Ростислава Кушина.

img 03

А вже 24 березня відбулось урочисте відкриття студентської підсумкової науково-практичної конференції. Зареєструвалося 30 учасників, яких розподілили на 2 секції. Всі завдання були не тільки складними, а й цікавими, вирішення яких потребувало повну мобілізацію набутих у процесі навчання знань та умінь. Студенти в різних формах презентували свої дослідження.

26 березня відбулося підсумкове пленарне засідання, на якому й оголосили результати конкурсу. Запам’яталися слова голови галузевої конкурсної комісії професора Пантюка Миколи Павловича: «Ви всі вже переможці, адже саме ви представляєте свій університет на такому рівні!».

img 04

Церемонія вручення дипломів: я з нетерпінням очікувала почути своє прізвище, та його все не називали. Учасників нагороджували грамотами за різні напрямки в роботі. І ось прозвучало: «Дипломом третього ступеня нагороджується студентка Кіровоградського державного педагогічного університету ім. Володимира Винниченка Сташенко Аліна Володимирівна». Емоції переповнювали. Я була щаслива за себе, а особливо, що не підвела рідний університет і факультет. Таке досягнення – це результат плідної спільної праці викладачів нашого факультету, адже саме вони навчили мене всього того, що привело до успіху. Найбільше хочеться подякувати моєму науковому керівникові –  Баранюк Ірині Григорівні. Ми завоювали ІІІ місце у Всеукраїнському конкурсі і представили університет на достойному рівні.

Сташенко Аліна,
студентка 51 групи
факультету педагогіки та психології

Інформацію надано медіа-групою «Університетський меридіан»

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись