• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Новорічний переворот

Напередодні новорічних свят студенти факультету педагогіки та психології влаштували концерт для дітей. Глядачів порадувала новорічна казка, у якій діти допомагали відшукати зниклого Ключика, щоб завести чарівний Годинник. Маленькі гості весело бавилися та радо виконували запропоновані завдання.

img 01

Довго сидіти не довелося – дітям пропонувалося повторювати рухи веселих персонажів казки: бабусі Зіни та Ключика. Вийшов енергійний та позитивний танець. Крім цього, дітки могли розповісти віршики та сказати компліменти сніговичкам, тому в залі панувала надзвичайно тепла атмосфера новорічного свята, лунав дитячий сміх та оплески.

img 02

Кожна казка має повчальний зміст, тому ця історія не є винятком: наприклад, Фея порядку допомагала відшукати зниклу Хвилинку, подругу Ключика. Таким чином дітям пояснювалось, що не варто брати чужого та погано себе поводити. 

Дуже цікаво було спостерігати за талановитою грою студентів третього курсу. Вони створили справжнє свято, наповнене чарівними та казковими емоціями. Яскраві костюми, зроблені студентами власноруч, створювали особливий настрій.

Отже, новорічне свято було надзвичайним! Казка подарувала дітям чудовий настрій, позитивні емоції, які вони запам’ятають надовго. Усе це є результатом відмінної підготовки кожного з персонажів та продуманого до дрібниць сюжету. Варто сказати, наскільки є безцінним досвід роботи з дітьми, особливо, коли маєш змогу зробити приємне. Діти – квіти життя, тому хочеться дбати про кожного, а це і є завданням справжнього педагога.

Валентина  Заремба,
студентка 38- ї групи факультету
педагогіки та психології

Інформацію надано медіа-групою «Університетський меридіан»

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись