• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Новорічний майстер-клас

Студенти факультету педагогіки та психології вкотре дивують своїми талантами та організаторськими здібностями. Нещодавно провели майстер-клас для дітей з виготовлення новорічних прикрас. Учні мали можливість зробити своїми руками іграшки для ялинки, орігамі, різноманітні сніжинки, фігурки. Це заняття подарувало гарний настрій не лише діткам, але і їхнім батькам. До роботи радо приєдналися викладачі факультету.

img 01

Керівниками майстер-класу були студенти 1–3 курсів. Для деяких це був новий досвід роботи з дітьми. Але завдяки вмінню знайти спільну мову та бажанню допомогти і навчити дитину співпраця була досить продуктивною і приносила лише задоволення. Результат говорив сам за себе – ялинка була прикрашена чарівними виробами. Кожен приєднався до створення новорічного свята.

img 02

Такі майстер-класи допомагають розвивати практичні вміння, моторику рук, увагу, зосередженість, що особливо важливо для школярів. Завдяки такій діяльності в учнях можна розкрити нові таланти, вміння, розвивати уяву. Для студентів важливо бути доброзичливими, відкритими, проявити навички вчительської майстерності, з чим вони впоралися на «відмінно». Усі учасники мали гарний настрій та отримали велике задоволення від спільної діяльності.

Валентина  Заремба,
студентка 38- ї групи факультету
 педагогіки та психології 

Інформацію надано медіа-групою «Університетський меридіан»

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись