• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Психологічний фест

На факультеті педагогіки та психології 5 листопада відбулася конференція під назвою «Психологічний фест». Студенти-психологи 49-ї групи поділилися досвідом, який вони здобули у Києві на Всеукраїнському фестивалі «Фенікс Фест». До уваги слухачів були представлені напрямки психотерапії, психокорекції та психологічного консультування. На зустрічі були присутні студенти і викладачі кафедри практичної психології.

img 01

Креативну психотерапію презентували Кошель Мар’яна та Куриленко Марина. Глядачі могли із заплющеними очима створити малюнок, інтерпретувати його, скласти розповідь про фігурку, яку обрали і те, що зобразили на своєму аркуші.

img 02

Амурова Яна та Сергата Інеса представляли такий напрямок, як кінотерапія. Було розглянуто вплив фільмів на психічний стан людини та їхню роль у психологічному консультуванні і груповій роботі. Аудиторія мала змогу переглянути ролики, які нікого не залишили байдужими.

Майданник Валерія та Павлюх Юлія розповіли про пісочну терапію та її використання в контексті психологічного консультування. Студентки продемонстрували пісочницю і фігурки, за допомогою яких клієнт вибудовує свою проблемну ситуацію, передає все те, що його хвилює через символи. Клієнт може будувати у пісочниці все, що завгодно (наприклад, сім’ю або своє життя).

img 03

Тілесну терапію представляли Алєксєєнко Олена, Гнатюк Анна та Тикул Анастасія. Дівчата пояснили, про що може говорити наше тіло. Це дало змогу зрозуміти причини болю саме в тій чи іншій ділянці тіла, і окреслити перспективи подолання хворобливих симптомів. Усі присутні отримали нові знання, масу емоцій та матеріалу для продуктивних роздумів.

Інформацію надано факультетом педагогіки та психології.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись