• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Асоціація працівників дошкільної освіти

Асоціація працівників дошкільної освіти

15 червня на базі дитячого садочка №73 м.Кропивницького відбулася зустріч членів ВГО АПДО - Всеукраїнське громадське обʼєднання «Асоціація працівників дошкільної освіти».
Професорка кафедри дошкільної та початкової освіти, доктор педагогічних наук Ольга Радул взяла участь у зустрічі, де презентувала дослідницькі матеріали та колективну монографію «Актуальні проблеми сучасного дитинства» й авторські розробки, розповідала про особливості освітньої програми "Дошкільна освіта" для бакалаврського та магістерського рівнів й перспективи підвищення кваліфікації на базі Центральноукраїнського державного університету імені В. Винниченка.

Наталія Бабій (випускниця факультету педагогіки, психології та мистецтв і директорка ЗДО) презентувала результати засідання Координаційної Ради організації у м.Києві й поділилася своїми враженнями від зустрічі. 

Засідання організації було присвячене питанням перспективи розвитку дошкільної освіти в Україні, змісту виховання у ЗДО, наданню різноманітних альтернативних послуг тощо.

Також на засіданні вручили членські квитки.

Інформацію надала Наталя Андросова

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись