• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

Кафедра мистецької освіти факультету педагогіки, психології та мистецтв долучилася до просвітницької кампанії про захист інтелектуальної власності

Освіта в сфері інтелектуальної власності для майбутніх митців є надзвичайно важливою, адже її опанування зумовлює розуміння основ та правил, які регулюють відносини у сфері творчості. А здобуті знання є інструментом для захисту власних прав як творця, так і усвідомлення своєї ролі та відповідальності як «споживача» творів мистецтва.

22 травня у рамках Всеукраїнської просвітницької кампанії IP Day 2023 доценти кафедри мистецької освіти факультету педагогіки, психології та мистецтв ЦДУ ім. В. Винниченка Стрітьєвич Т.М., Гарбузенко Л. В.  провели лекцію-обговорення зі студентами спеціальностей «014 Середня освіта (Образотворче мистецтво)», «023 Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація» на тему «Марія Приймаченко: сила творчості та жіночий погляд на світ», що розроблені у творчій колаборації з Maria Prymachenko Family Foundation в межах Всеукраїнської просвітницької кампанії до Міжнародного дня інтелектуальної власності 2023.

Радіємо, що молоде покоління українців долучилось до проведення заходу та розділило з нами спільні цінності і надалі творчо реалізовуватиме важливу місію – висвітлення важливості обізнаності у сфері інтелектуальної власності  та віри у власні творчі можливості та креативні рішення.

За результатами кампанії IP Day 2023 викладачі кафедри були відзначені сертифікатами.

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись