• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

“Марія Примаченко: сила творчості та жіночий погляд на світ”

“Марія Примаченко: сила творчості та жіночий погляд на світ”

В рамках Всеукраїнської просвітницької кампанії IP Day 2023 Ларисою Гарбузенко, доцентом кафедри мистецької освіти факультету педагогіки, психології та мистецтв ЦДУ ім. В. Винниченка 22 травня була проведена лекція-обговорення зі студентами спеціальностей: 014 Середня освіта (Образотворче мистецтво), 023 Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація за темою “Марія Примаченко: сила творчості та жіночий погляд на світ”, що розроблена у творчій колаборації з Maria Prymachenko Family Foundation в межах Всеукраїнської просвітницької кампанії до Міжнародного дня інтелектуальної власності 2023.

Освіта в сфері інтелектуальної власності є надзвичайно важливою, адже її опанування зумовлює розуміння всіх основ та правил, які регулюють відносини у сфері творчості. А здобуті знання є інструментом для захисту власних прав як творця, так і усвідомлення своєї ролі як користувача.

Тож важливим є створення нових можливостей, ресурсів, натхнення та сенсів загалом задля розвитку творчих здібностей, креативності та інноваційності з самого малечку та формування нового покоління творчих українців з високим рівнем правової обізнаності. Це одні з головних цілей Всеукраїнської просвітницької кампанії IP Day 2023, проведення якої ініціює Департамент “Академія інтелектуальної власності” УКРНОІВІ спільно з Науково-освітнім центром з інтелектуальної власності та кафедрою інтелектуальної власності та інформаційного права інституту права Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

#Power_of_IP  #WorldIPDay

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись