• вул. Шевченка, 1, м. Кропивницький
  • (0522) 32-17-18
pedfak_logo

Факультет педагогіки, психології та мистецтв

День відкритих дверей

Добро, посіяне педагогом, примножується у прийдешніх поколіннях, стає вічною істиною, переростаючи з мудрості конкретних людей у мудрість народну.

Від того як вчитель, практичний психолог або соціальний педагог увійде в клас або кабінет державної установи, як розпізнає загадковий запит дитини чи дорослої людини і заповнить їхній духовний та інтелектуальний світ, залежить майбутнє держави.

День відкритих дверей відбувся у нашому начальному закладі 6 жовтня 2012 року о 10.00. У програмі: зустріч з ректором, проректорами, деканами, працівниками Центру довузівської підготовки та приймальної комісії, представниками кафедр, студентами.

Абітурієнти на їхні батьки мали можливість ознайомитися з експозицією студентських творчих робіт, наукового доробку викладачів, пройтися коридорами вищого навчального закладу, відвідати навчальні аудиторії, лабораторії, археологічний музей, наукову бібліотеку, їдальню.

Гості, які зацікавилися навчанням на факультеті педагогіки та психології, мали можливість поспілкуватися з деканом нашого факультету, кандидатом педагогічних наук, професором, заслуженим працівником освіти України Анатолієм Борисовичем Рацулом, прослухали його розповідь про історію створення та становлення факультету, дізналися про спектр можливостей, які отримують студенти, навчаючись на факультеті педагогіки та психології, переваги навчання і перспективи подальшого працевлаштування та кар'єри, сучасні вимоги закладів освіти, державних установ та організацій України до фахівців зі спеціальностей, яким навчають на нашому факультеті.

Підготувала доцент кафедри практичної психології Інна Олексіївна Шишова.

 

Image

Столітні традиції якісної освіти!

Підписатись